Πρωτοβουλία για προβολή του χαλουμιού ως Κυπριακού προϊόντος

sigmalive_logo

Πρωτοβουλία για προβολή του χαλουμιού ως Κυπριακού προϊόντος ανέλαβε το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων

Σε επικοινωνία που είχαμε με την κα Στάλω Λαζάρου πρόεδρο ΔΣ του Μουσείου Κυπριακών τροφίμων και γαλακτοκομικών προϊόντων μας ενημέρωσε σχετικά ότι στόχος είναι η εγγραφή του χαλουμιού ως κυπριακούπροϊόντοςστα αρχεία της Unesco.

Στο συνέδριο που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου 2019 θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία θα υπάρξει έκδοση βιβλίου σε διάφορες γλώσσες ούτως ώστε αυτό να συμβάλει στο να συμπληρωθεί ο φάκελος για την Unesco.

Διαβάστε Περισσότερα:Sigmalive.com

Άλλες Ειδήσεις